Οι μουσικές του κόσμου στο «σχεδία home»

Τρεις ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα φιλοξενηθούν την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα στο «σχεδία home» σε συνεργασία με το Kosmos 93,6 & 107.


«Για εμάς στο Kosmos η «σχεδία» και οι δράσεις της είναι ένα κομμάτι του κόσμου όπως θέλουμε να τον σκεφτόμαστε. Ένας κόσμος που έχει χώρο για την αλληλεγγύη και την ελπίδα. Γι’ αυτό είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες, πλάι στη «σχεδία», με όσα μέσα διαθέτουμε -το ίδιο και οι ακροατές του Kosmos», αναφέρει ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός και διευθυντής του ραδιοσταθμού με αφορμή τη μουσική αυτή συνεργασία.

Η αρχή γίνεται αυτήν την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, με τη μουσική παραγωγό Γιώτα Κοτσέτα, την οποία απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή, 10 το πρωί με 12 το μεσημέρι. «Εγώ ήμουν κορίτσι του ωδείου. Δεν ξέρω τι συνέβη. Βρέθηκα κατά τύχη σε ένα σεμινάριο ραδιοφωνίας και έτσι ξεκίνησε το ραδιόφωνο και οι εκπομπές και οι μουσικές και οι επιμέλειες και όλα αυτά μαζί, αλλά πάντα και πρωτίστως η μουσική. Από τότε μέχρι σήμερα, χωρίς διακοπή, έχω δουλέψει σε πολλά ραδιόφωνα, έχω γίνει μέρος ωραίων προσπαθειών και ομάδων, έχω κάνει φίλους και έχω ανακαλύψει υπέροχες μουσικές. Όλα αυτά εξαιτίας του ραδιοφώνου και των εκπομπών. Πιστεύω ότι είναι η πιο όμορφη δουλειά στον κόσμο», λέει η ίδια λίγο πριν την εμφάνισή της στο «σχεδία home».

Την Παρασκευή θα μας συντροφεύσουν μουσικές απ’ όλο τον κόσμο. Από τη Βραζιλία και τις φαβέλες, από τα προάστια του Παρισιού, τη Μεσόγειο, το Μπρούκλιν, το Μοντεβιδέο και το Μπουένος Άιρες. Μουσικές που έχουν κάτι να μας πουν, που θα μας… χορέψουν και θα τις χορέψουμε», λέει η ίδια λίγο πριν την εμφάνισή της στο «σχεδία home».

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ακόμα Dj set, παρέα με signature κοκτέιλ και δροσερή μπίρα!

Ημερομηνία: Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
Διάρκεια: 19:00 – 00:00