Το μπαρ

Η καλή μουσική, ένα δροσερό κοκτέιλ, μια παγωμένη μπύρα είναι συστατικά που κάνουν ένα μπαρ επιτυχημένο, talk of the town (που λένε), γιατί ο άνθρωπος έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να γνωρίσει κόσμο, να χαλαρώσει με ένα ποτήρι καλό κρασί, να γίνει για λίγο παιδί, χορεύοντας υπό τους ήχους της καλύτερης μουσικής της πόλης. Αυτές τις ανάγκες για χορό, τραγούδι, επαφή, αποσυμπίεση καλύπτει το μπαρ του «σχεδία home».

Εδώ, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μοναδικά κοκτέιλ, τα οποία έχει εμπνευστεί αποκλειστικά για εμάς ο βραβευμένος bartender Πέτρος Μυτιληναίος. Από την εξαιρετική λίστα του προτείνουμε το κοκτέιλ που φέρει το όνομά μας (η συνταγή βρίσκεται δίπλα), ενώ για τους φίλους του κρασιού υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές με ετικέτες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. 

Επειδή, όμως, πάρτι χωρίς μουσική δεν γίνεται, τις μουσικές του μπαρ μας έχουν επιμεληθεί παραγωγοί με μεγάλη εμπειρία και εξαιρετικές γνώσεις, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Μουχταρίδη, διευθυντή του Pepper 96,6, την Αλεξάνδρα Γιαλίνη από το Τρίτο Πρόγραμμα και τον Γιάννη Νένε από τον Athens Voice Radio 102,5. 

Δεν ξεχνάμε, φυσικά, ότι προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος. Έτσι, το «σχεδία home» είναι ένα μπαρ που προωθεί την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ. Υπάρχει, λοιπόν, μέριμνα για τους επισκέπτες μας που έχουν ξεπεράσει τα «δύο τρία ποτηράκια» να επικοινωνούμε με μια εταιρεία ταξί, για την ασφαλή μεταφορά τους στον τόπο κατοικίας τους.

Shedia Tea

η συνταγή

 

Υλικά:

50ml Skinos Mastiha Spirit
20ml χυμό λεμονιού
20ml χυμό πιπερόριζας
100ml Iced Tea λεμόνι

Τρόπος Παρασκευής: 

Μέθοδος: Build up

Ποτήρι: hurricane

Βάλε όλα τα υλικά στο ποτήρι και γέμισε με πάγο. Γαρνίρεις με μια κορυφή δυόσμου και ένα κομμάτι πιπερόριζα.

Το Μενού Μας