Το Φεστιβάλ Βωβούσας στο «σχεδία home»

Το Φεστιβάλ Βωβούσας, Vovousa Festival, το μοναδικό ορεινό φεστιβάλ για τις τέχνες, εφορμά στο κλεινόν άστυ και σε συνδιοργάνωση με το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» παρουσιάζουν μια αξέχαστη βραδιά.

Η Ήπειρος κατεβαίνει στην Αθήνα και η μαγειρική μπλέκεται με την χαρακτική τέχνη και την παραδοσιακή μουσική σε μια μοναδική συνάντηση στο κέντρο της πόλης.

Η δημιουργική ομάδα των ΗΗ – (Ήρα Σπαγαδώρου / Ηλιάνα Αλεξάνδρου) εκθέτουν τη σειρά χαρακτικών «Με το μάτι», αντλώντας την έμπνευση τους από τη βωβουσιώτικη μαγειρική. Η χαράκτρια/ ζωγράφος Ήρα Σπαγαδώρου και η creative/ illustrator Ηλιάνα Αλεξάνδρου απεικονίζουν συνταγές-μαρτυρίες μιας άλλης εποχής, όπου οι δυσκολίες του ορεινού περιβάλλοντος και η έλλειψη υλικών ξεπερνιόνταν με απλότητα, αλλά και πληρότητα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 20:00 και την ιδιαίτερη αυτή ηπειρωτική βραδιά θα «ντύσει» με τη φωνή του ο μεγάλος παραδοσιακός ερμηνευτής Χρήστος Τζιτζιμίκας / Christos Tzitzimikas παρέα με τους μουσικούς του.

Σας περιμένουμε!

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 16 – 22 Ιουλίου

* Για την ασφάλεια όλων μας, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ.: 213 0231220
Email: info@shediahome.gr