Το “σχεδία home” στα estia awards

Σε μία λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού Gazarte, βραβεύθηκαν χώροι εστίασης που αποτελούν πρότυπο ποιότητας και καινοτομίας. Ανάμεσά τους και το δικό μας “shedia home”.

Το “σπίτι της σχεδίας” έλαβε ένα από τα τιμητικά βραβεία της βραδιάς, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή, όχι μόνο με το εξαιρετικό μενού που έχει επιμεληθεί ο σπουδαίος κ. Λευτέρης Λαζάρου με το συνεργάτη του κ. Γιάννη Υφαντίδη και τα μοναδικά κοκτέιλ του βραβευμένου bartender Πέτρου Μυτιληναίου, αλλά και με τη μεγάλη μας προσπάθεια να είμαστε “ανοιχτοί” σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Ο χώρος μας, λοιπόν, είναι προσβάσιμος από ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, καθώς υπάρχουν υπερυψωμένα τραπεζάκια ώστε να μπορεί να περνά από κάτω αναπηρικό αμαξίδιο. Στις τουαλέτες των ΑΜΕΑ η κρεμάστρα είναι τοποθετημένη πιο χαμηλά, για να φτάνουν και οι άνθρωποι με αμαξίδιο. Ακόμη και στο ύψος του μπαρ υπάρχει η σχετική μέριμνα. Επιπλέον, το μενού μας είναι διαθέσιμο σε ακουστική έκδοση για τους συμπολίτες μας με μειωμένη όραση, ενώ η εκπαίδευση του προσωπικού στο μπαρ και το σέρβις περιελάμβανε μαθήματα υποδοχής και καθοδήγησής τους.

Από τότε που το νέο μας σπίτι άνοιξε τις πόρτες μας, οι άνθρωποί του αγωνίζονται να προσφέρουν τον καλύτερο καφέ, τα καλύτερα ποτά, τις καλύτερες μουσικές, την καλύτερη κουζίνα, την καλύτερη ατμόσφαιρα. Πάντα για τον άνθρωπο. Για αυτόν που εργάζεται, αλλά και για αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα βραβεία Εστία εδώ.