Το «Σχεδία home» στο «Taste of Athens»

Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event της χώρας έρχεται ανανεωμένο στο Ζάππειο Μέγαρο, για τέσσερις ημέρες, από την Πέμπτη 07 έως την Κυριακή 10 Ιουλίου, πιο νόστιμο, πιο καλοκαιρινό και πιο κεφάτο από ποτέ. Δέκα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια, μεταξύ άλλων και το «Σχεδία home», κορυφαίοι chef, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης συμπληρώνουν το φεστιβαλικό «μενού». Το ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα των: «Σχεδία home», Delta, Fuga, Gastone, Herve, Hytra, The Zillers Roof Garden και Σπονδή, διαμορφώνεται σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ). Οι φετινοί κύριοι θεματικοί πυλώνες περιλαμβάνουν την κυκλική οικονομία, τη φιλοσοφία μηδενικών απορριμμάτων (zero-waste) και την ενίσχυση της ισότιμης εκπροσώπησης των δύο φύλων.


Ταυτόχρονα, φέτος, ο παλμός του Taste of Athens γίνεται ακόμα πιο δυνατός, με live εμφανίσεις έκπληξη και DJ Sets σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Με τον κομψό jazzy ήχο των Swingin’ Cats την Παρασκευή, την ανεξάντλητη ενέργεια των Οnirama το Σάββατο βράδυ, τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μελωδική φωνή της Μαρίνα Σάττι την Κυριακή, αλλά και με special DJ sets από τους παραγωγούς του En Lefko 87.7 κάτω από τον απογευματινό ήλιο.


➡ Η προπώληση των εισιτηρίων και οι early bird τιμές τους ξεκίνησαν και είναι διαθέσιμα εδώ, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το «Taste of Athens» θα το βρείτε στην ιστοσελίδα www.tasteofathens.gr


📅 Ημερομηνίες του φεστιβάλ: Πέμπτη 7 Ιουλίου & Παρασκευή 8 Ιουλίου 19:00 – 23:00 και Σάββατο 9 Ιουλίου και Κυριακή 10 Ιουλίου σε δυο τετράωρες ενότητες, 12:00 – 16:00 και 19:00 – 23:00.


🎼 Αναλυτικά το μουσικό πρόγραμμα για την Κυριακή 10/07:
12:00 – 16:00: DJ Set by En Lefko
19:00 – 21:00: DJ Set by En Lefko
21:00 – 22:30: Μαρίνα Σάττι

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη γαστρονομική γιορτή!