«Ξαναφτιάχνοντας τη ζωή»: Το «σχεδία αρτ» στο Bobos Festival με ένα εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους!

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης που έγινε θεσμός, επιστρέφει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Κυριακή 29 Μαΐου, με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, τον πολιτισμό και τις τέχνες.

♻ Οι άνθρωποι από το κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ» θα ετοιμάσουν για τους μικρούς μας φίλους, ηλικίας 6-12 ετών, ένα διασκεδαστικό εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης, καθοδηγώντας τους στη δημιουργία ενός μοναδικού και χειροποίητου σελιδοδείκτη βιβλίων, το οποίο και μπορούν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας. Όλες οι δημιουργίες «σχεδία αρτ» προέρχονται από τα απούλητα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία», τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να μεταμορφωθούν σε αντικείμενα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, δίνοντας νέα ευκαιρία, νέα μορφή, νέα ζωή σε κάτι φαινομενικά «άχρηστο», «σκουπίδι», ένα «παλιό περιοδικό».

Τον παλμό της ημέρας θα δίνει με τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές του το Bobos Family Radio, ο ψηφιακός ραδιοφωνικός σταθμός του Bobos, που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Το φεστιβάλ παρουσιάζει ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

📅 Ημερομηνία: Κυριακή, 29 Μαΐου 2022, 11.00 – 19.00

Ώρες εργαστηρίου «σχεδίας»: 15.00 – 19.00

📍 Τοποθεσία: Κήπος του Μεγάρου

Το πολιτιστικό φεστιβάλ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας: από 3 έως 12 ετών

▶ Εισιτήρια: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=2815  

Περισσότερες πληροφορίες για το πολιτιστικό φεστιβάλ θα βρείτε εδώ καθώς και για το αναλυτικό του πρόγραμμα εδώ