Η γεύση του ροζ στο «σχεδία» home

Ακόμη κι αν η τελευταία υπερπανσέληνος του χρόνου, γνωστή και ως το «φεγγάρι της φράουλας» ήταν τέλη Ιουνίου, στο «Σχεδία home» επιμένουμε στο ροζ, και πιο συγκεκριμένα στη ροζ σοκολάτα της Ruby, η οποία θα μας δροσίσει καθ’ όλη τη διάρκεια του θέρους.

Η Ruby chocolate είναι μία σοκολάτα με φυσικό ροζ χρώμα και εντελώς διαφορετική γεύση, σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουμε συνηθίσει. Έχει φρουτώδη, και όξινη γεύση με πλούσια υφή και ανάλαφρο άρωμα.

Ακόμη, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που ανακοινώθηκε, ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού της «σχεδίας» μας, από σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, θα λειτουργεί αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

*Να υπενθυμίσουμε ότι στο «σχεδία home», εξάλλου, τηρούνται όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Στο χώρο πραγματοποιούνται καθημερινές και πολλαπλές απολυμάνσεις, με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο απολυμαντικών. Τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν προσφορά της Diversey Ελλάς, στην οποία και είμαστε ευγνώμονες, καθώς εξόπλισε το «σχεδία home» με προϊόντα καθαρισμού της σειράς SURE (100% βιοδιασπώμενα, παραγόμενα από συστατικά φυτικής προέλευσης και καινοτόμα εργαλεία καθαρισμού). Το προσωπικό εξακολουθεί να τηρεί με μεγάλη συνέπεια τα μέτρα ασφαλείας, ενώ, υπάρχουν παντού στο χώρο για τους επισκέπτες μας όχι μόνο αντισηπτικά, αλλά ακόμη και μάσκες ή/και γάντια.

«Σχεδία home». Η διασκέδαση όπως πρέπει να είναι.