Η γεύση της παράδοσης στο «σχεδία home»

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, από τις 11:00 έως τις 16:00, η γεύση της παράδοσης θα κατακλύσει το σπίτι της «σχεδίας», καθώς η Γωγώ Δελογιάννη θα ετοιμάσει για εσάς ένα άκρως χορταστικό ελληνικό brunch. Εμπνευσμένη από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, η σπουδαία σεφ επιλέγει με, ιδιαίτερη προσοχή, αγνές και ελληνικές πρώτες ύλες, οι οποίες και θα κάνουν πιο εύγευστο το σαββατιάτικο πρωινό σας.

Η Γωγώ Δελογιάννη μοιράστηκε μαζί μας την επιθυμία της να συμμετέχει και στο φετινό, 2ο καλοκαιρινό fest με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home»: «Οι εντυπώσεις που αποκόμισα από το περσινό φεστιβάλ είναι πολύ θετικές και θαυμάζω τον τρόπο που δραστηριοποιείται η “σχεδία”. Η συμμετοχή μου έχει να κάνει με μια προσφορά που την επιλέγω συνειδητά, πρώτα πρώτα για να βοηθήσω εγώ τον εαυτό μου και έπειτα για να ενισχύσω, με τον τρόπο μου, το έργο της “σχεδίας”».

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, όσους τυχερούς, λοιπόν, προσέλθουν στο «σχεδία home» τους αναμένουν ουκ ολίγες γαστρονομικές εκπλήξεις, όπως τραγανό φυστικοβούτυρο και μπανάνα που εμπλουτίζεται με κρέμα μελιού, λιναρόσπορος και φρυγανισμένο πολύσπορο, αυγά μάτια με χειροποίητο κρεμώδες τυρί, λεμονάτο πελτέ ντομάτας, ζυμωτό ψωμί, πράσινη σαλάτα. Το γλυκό brioche, το οποίο θα απαρτίζεται από έναν μοναδικό συνδυασμό αλμυρών και γλυκών συστατικών, όπως το ανθότυρο, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια, θα το απολαύσετε και τούτο το καλοκαίρι.

Ημερομηνία εκδήλωσης: Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Διάρκεια: 11:00-16:00

 Η κράτηση είναι απαραίτητη και θα πραγματοποιηθεί μέσω του email: info@shediahome.gr