Μαραθώνιος, πάστα πάρτι και «σχεδία home»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν από την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η παράδοση θα συνεχιστεί με το δικό μας «πάρτι με μακαρόνια» (pasta party), την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 20:00. Μόνο που το φετινό πάρτι με υδατάνθρακες θα είναι ξεχωριστό για όλους, για έναν πολύ σημαντικό λόγο: θα είναι το πρώτο πάστα πάρτι που θα γίνει στο νέο σπίτι της «σχεδίας», στην οδό Κολοκοτρώνη 56, όπου εδώ και λίγους μήνες λειτουργεί ο κοινωνικός πολυχώρος «σχεδία home».

Η παράδοση θα συνεχιστεί και η ομάδα ειδικών αποστολών της «σχεδίας» θα συγκετρωθεί για μια τελευταία ανταλλαγή συμβουλών, παρακίνησης και εμψύχωσης, τόσο προς όσους πρόκειται να  τρέξουν στον μεγάλο αγώνα  των 42 χιλιομέτρων όσο και προς όσους θα πάρουν μέρος στις μικρότερες αποστάσεις των 5 και 10 χιλιομέτρων. Το παρών φέτος θα δώσουν, μοιραζόμενοι μαζί μας τις πλούσιες δρομικές τους εμπειρίες, ο Σπύρος Λογοθέτης, αθλητής υπεραποστάσεων σε δυσμενείς συνθήκες, και ο Πέτρος Παρθένης, που από το 1997 έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητους αγώνες στο Τρίαθλο (Κολύμπι/ποδήλατο/τρέξιμο).

Όπως κάθε χρονιά, η βραδιά θα περιλαμβάνει καλή παρέα, όμορφη ατμόσφαιρα και θετική διάθεση, καθώς επίσης και κληρώσεις με δώρα, που δίνονται με αγάπη. Όποια έσοδα προκύψουν από τη βραδιά ή από δωρεές ή προσφορές φίλων στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα αξιοποιηθούν για  την κάλυψη αναγκών της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια».

Να σημειωθεί πως το κόστος συμμετοχής είναι 12€ (περιλαμβάνει μακαρονάδα, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά), ενώ θα υπάρχει και έκπτωση 20% στα κοκτέιλ που έχει σχεδιάσει, ειδικά για το «σχεδία home», o βραβευμένος bartender Πέτρος Μυτιληναίος.

Info
Τηλέφωνο: 213 0231220 / 210 3314310
E-mail: info@shedia.gr 

Καλή δύναμη, καλούς αγώνες!