Τα γενέθλια της «σχεδίας»

Στη φωτογραφία, από την τελευταία μικρή γιορτή γευσιγνωσία που στήθηκε στο "σχεδία home"📸Θανάσης Καρατζάς
Στη φωτογραφία, από την τελευταία μικρή γιορτή γευσιγνωσίας που στήθηκε στο “σχεδία home”📸Θανάσης Καρατζάς

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το ελληνικό περιοδικό δρόμου έχει γενέθλια. Συμπληρώνει εννιά χρόνια ζωής, εννιά χρόνια ταξίδια αλληλεγγύης, ενσυναίσθησης και συμπερίληψης. Το πρωί εκείνης της ημέρας, λοιπόν, θα στήσουμε μια μικρή γιορτή στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56) και σας περιμένουμε όλους!

📌Θα κρεμάσουμε από το υπόστεγο 154 χάρτινα καραβάκια (το κάθε σπιτάκι μια ξεχωριστή ανθρώπινη ιστορία – θα σας πούμε από κοντά τι συμβολίζουν).

🖼Θα θαυμάσουμε τα έργα των παιδιών που τον περασμένο Σεπτέμβριο κλήθηκαν να αποτυπώσουν σε εικόνες τι σημαίνει για εκείνα η λέξη «σπίτι». Μπορεί, μεν, μόνο ο «εκλεκτός της καρδιάς» της κριτικής επιτροπής να είδε το σκίτσο του να γίνεται εξώφυλλο στο τεύχος #96 (Ιανουάριος 2022), εμείς όμως θα έχουμε τη χαρά να θαυμάσουμε και τις 20 υπέροχες ζωγραφιές στους τοίχους του «σχεδία home». Η παιδική έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022.

🎈Όλοι οι μικροί μας φίλοι ως 12 ετών θα απολαύσουν τα ροφήματά τους κερασμένα από τη «σχεδία».

🎉Και όλοι μας θα διασκεδάσουμε, θα πιούμε κρασιά από τη Νεμέα και θα συζητήσουμε για όλα αυτά που έχουμε καταφέρει μαζί 9 χρόνια τώρα.

Ημερομηνία: Κυριακή 27/2, ώρα 11:00 π.μ.

Τοποθεσία: «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα). Είσοδος ελεύθερη.

*Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις: info@shedia.gr & info@shediahome.gr
 2130231220 & 2103314310