Ένα μενού για σκύλους, ένα νόστιμο απόγευμα για όλους

Στη «σχεδία» δεν αποκλείεται κανείς από την παρέα, την αλληλεγγύη, την απόλαυση. Γι’ αυτό και διαθέτουμε θρεπτικές και έξυπνες διατροφικές επιλογές για τα σκυλάκια σας, για να μην τσιμπολογούν από το φαγητό που παραγγείλατε εσείς, όπως συνήθως βλέπουμε να συμβαίνει εκεί έξω.

Δύο είδη μπισκότων και δύο διαφορετικά smoothies, φτιαγμένα από τον σεφ μας και με οδηγίες της διαιτολόγου-εκπαιδεύτριας σκύλων Ρεγγίνας Μπίμπας, ενθουσιάζουν τους τετράποδους φίλους, γιατί έχουν μέσα γιαούρτι, κοτόπουλο και φρέσκα λαχανικά, είναι υγιεινά, αλλά πεντανόστιμα. Το μενού για σκύλους του καφέ της «σχεδίας» θα το βρείτε εδώ.

Η Σταματίνα φθάνει στο καφέ της "σχεδίας" μαζί με τους 3 τετράποδους φίλους της, την Λολίτα, την Πεντάμορφη και την Ζωή.

Η Σταματίνα Σταματάκου είναι ακτιβίστρια, δημοσιογράφος και αφιερωμένη ολόψυχα στην διάσωση και την φροντίδα των ζώων. Πριν από λίγο καιρό, ήρθε λοιπόν, στο καφέ της «σχεδίας» με τρία από τα δεκάδες σκυλιά με τα οποία συγκατοικεί είτε μόνιμα είτε προσωρινά, την Λολίτα, την Ζωή και την Πεντάμορφη και μαζί με την «πειρατίνα» Χαρά, σταθερή θαμώνα πια του καφέ, πέρασαν ένα απόγευμα μαζί μας.

Η Λολίτα παραγγέλνει λιχουδιές για εκείνη και τους φίλους της.

Κι ενώ η Σταματίνα απολάμβανε τα τάπας της (διαθέτουμε πολλές vegan και vegetarian επιλογές), η Πεντάμορφη δεν είχε αφήσει μπισκότο για μπισκότο, η Ζωή φάνηκε να προτιμά τα smoothies και η Χαρά με την Λολίτα δοκίμασαν λίγο από όλα, απολαμβάνοντας κυρίως τα χάδια όλων-είναι οι μικρόσωμες της παρέας. Ευχαριστούμε θερμά την Σταματίνα για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της, αλλά και την Καλενδριανού Ελενα ταχυμεταφορές κατοικιδιων και τον εξαιρετικό οδηγό Manos Tsaimos.

Η Πεντάμορφη απολαμβάνει τα μπισκότα της.

Η Ζωή δροσίζεται με το γευστικό "smoothie με ουρά".

Περιμένουμε και εσάς με τα σκυλάκια σας στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του καφέ της «σχεδίας», από το πρωί ως το βράδυ.

Η αγάπη ενός σκύλου, αδιαπραγμάτευτη και ασύγκριτη, ανήκει σε όσα μας εμπνέουν να γινόμαστε καλύτεροι και να συνεχίζουμε να προσπαθούμε καθημερινά να αλλάζουμε τον κόσμο.

📍Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, στην καρδιά της Αθήνας και της διασκέδασης

Μετά το γεύμα, επικρατεί η χαρ.ά.

Η Λολίτα προτείνει ανεπιφύλακτα τα μπισκότα κοτόπουλου με καρότοστην καινούρια της φίλη, την Χαρά.

📸 Μαρκέλλος Πλακίτσης