ΛΑΪΒ Δευτέρες στο καφέ της “σχεδίας”/Πρόγραμμα Δεκεμβρίου

Δευτέρα 13/12: Δραμαμίνη

Το sui generis, εναλλακτικό ελληνόφωνο συγκρότημα, αποτελούμενο από τα αδέρφια Χάρη και Γιάννη Μιχαηλίδη, θα «εγκαινιάσουν» τα χειμερινά λάιβ της Σχεδίας με τον πιο ταξιδιάρικο, νοσταλγικό, αλλά και αισιόδοξο τρόπο: με την μουσική και τους στίχους τους που μιλούν απευθείας στις καρδιές μας.

Δευτέρα 20/12: Αλεξάνδρα Κόνιακ acoustic

Με τραγούδια της ολοκαίνουργια, αλλά και αγαπημένες επιτυχίες από το παρελθόν, η αιθέρια Αλεξάνδρα Κόνιακ θα δώσει μια ατμοσφαιρική ακουστική συναυλία στο καφέ της Σχεδίας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μαζί της στο πιάνο, ο «μαέστρος της καρδιάς της» και τραγουδοποιός Χρίστος Σερενές, αλλά και ο κιθαρίστας Αλέξης Ζορμπάς. Στον ήχο, ο Παύλος Πανταζόπουλος.

Δευτέρα 27/12: Idra Kayne x MCD

Ο μουσικός παραγωγός και dj MCD, κατά κόσμον Δημήτρης Κρητικός και η μοναδική ερμηνεύτρια Idra Kayne θα μας χαρίσουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό λάιβ και dj set, στον οποίο θα κυριαρχεί η βελούδινη φωνή της Idra και η-πιο εορταστική από ποτέ-διάθεσή της. Mε δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένα covers, θα μας ξεναγήσουν σε ένα ευρύ φάσμα της παγκόσμιας μουσικής. Τα tempo ανεβασμένα σε διάθεση πάρτυ, φυσικά…

Μείνετε συντονισμένοι για τα λάιβ που έρχονται στην Σχεδία τον Γενάρη και τον Φλεβάρη.