Οι κουμπαράδες του «σχεδία αρτ»

Κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς, η Ομάδα Γονέων του σχολείου Campion, (Campion Parents Club ή PRC), υπό τον περιορισμό των μέτρων κατά του κορονοϊού που κατέστησαν αδύνατη κάθε εκδήλωση, εμπνεύστηκε και υλοποίησε μία ενέργεια συλλογής χρημάτων με το μήνυμα «Giving Begins at Home», προτρέποντας τους μαθητές να συλλέξουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

H ομάδα γονέων μοίρασε σε όλες τις οικογένειες του σχολείου από έναν κουμπάρα, δημιουργία των ανθρώπων του κοινωνικού προγράμματος «σχεδία αρτ».Κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς, η Ομάδα Γονέων του σχολείου Campion, (Campion Parents Club ή PRC), υπό τον περιορισμό των μέτρων κατά του κορονοϊού που κατέστησαν αδύνατη κάθε εκδήλωση, εμπνεύστηκε και υλοποίησε μία ενέργεια συλλογής χρημάτων με το μήνυμα «Giving Begins at Home», προτρέποντας τους μαθητές να συλλέξουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. H ομάδα γονέων μοίρασε σε όλες τις οικογένειες του σχολείου από έναν κουμπάρα, δημιουργία των ανθρώπων του κοινωνικού προγράμματος «σχεδία αρτ».

Η κοινότητα του σχολείου Campion αγκάλιασε την ενέργεια και σε λίγες μόνο εβδομάδες οι μαθητές επέστρεψαν τους γεμάτους τους κουμπαράδες, εξοικονομώντας το ποσό των 4.500€ για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου για ανθρώπους με μυοπάθεια, “Άγιος Χριστόφορος”. Επιπλέον, οι κουμπαράδες σε σχήμα σπιτιού, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους μαθητές οι οποίοι τους ζωγράφισαν και τους διακόσμησαν. Οι κουμπαράδες επεστράφησαν στους μαθητές ούτως ώστε να επαναχρησιμοποιηθούν με στόχο τη συλλογή χρημάτων και αυτή τη σχολική χρονιά για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την υποστήριξη την ομάδα γονέων του σχολείου Campion. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν παιδιά αναπτύσσουν εξ απαλών ονύχων την κοινωνική και περιβαλλοντική τους συνείδηση.

Η κατασκευή των κουμπαράδων αποτέλεσε ειδική παραγγελία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον προαναφερόμενο σκοπό. Οι άνθρωποι στο εργαστήριο του «σχεδία αρτ» λαμβάνουν πάντα υπόψη τις προτάσεις σας για δημιουργία νέων αντικειμένων κατά παραγγελία (για φορείς, εταιρείες, αλλά και ιδιώτες) και μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους είτε τηλεφωνικώς: 2130 231220 είτε μέσω email: info@shediahome.gr .

Ολόκληρη τη χειροποίητη συλλογή του «σχεδία αρτ» θα την βρείτε διαδικτυακά εδώ, καθώς και από κοντά στο πωλητήριο-εκθετήριο του «σχεδία home» στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.