Γίνε κι εσύ σούπερ ήρωας

Δημιουργικά και διασκεδαστικά πρωινά Κυριακής για παιδιά στο «σχεδία home»
σε συνεργασία με τις εκδόσεις Φουρφούρι

Στο πλαίσιο της συνέργειας του περιοδικού δρόμου «σχεδία» και των εκδόσεων Φουρφούρι, γυμναστές, ηθοποιοί, μουσικοί, παιδαγωγοί υποδέχονται μικρούς και μεγάλους στον φιλόξενο χώρο του «σπιτιού της σχεδίας», για μοναδικά κυριακάτικα πρωινά, με αφορμή τα εξαιρετικά βιβλία των εκδόσεων.

Η αρχή γίνεται αυτήν την Κυριακή με το παραμύθι «Τα τρία Σούπερ Γουρουνάκια» της Claire Evans και τον γυμναστή-εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο Χράπαλο, που μέσα από τις λέξεις και το παιχνίδι θα μας μεταμορφώσουν σε σούπερ ήρωες. Πώς; Η διαδικασία είναι απλή:

1ο βήμα: Διαβάζουμε το παραμύθι «Τα τρία Σούπερ Γουρουνάκια» της Claire Evans, την ξεκαρδιστική συνέχεια της κλασικής ιστορίας με τα αγαπημένα «Τρία Γουρουνάκια». Ανακαλύπτουμε πώς τα βάζουν με τον Κακό Λύκο και γίνονται σούπερ ήρωες.

2ο βήμα: Φοράμε την μαγική μπέρτα και το σούπερ-ηρωϊκό μετάλλιο.

3ο βήμα: Μεταμορφωνόμαστε σε σούπερ γουρουνάκια! Παρέα με τον γυμναστή εκπαιδευτικό Κωνσταντίνο Χράπαλο περνάμε διασκεδαστικές δοκιμασίες με στεφάνια, σκάλες, κουτσό και γινόμαστε αληθινοί σούπερ ήρωες.

Ημερομηνία: Κυριακή 11 Οκτωβρίου
Διάρκεια: 10.30 – 12:00
Συμμετοχή: Δωρεάν (απαραίτητη η κράτηση θέσης)
Ηλικία παιδιών: 3 – 6 ετών

*Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι την Παρασκευή στις 12:00.
**Το «σχεδία home» τηρεί πιστά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής. Η ατομική και δημόσια υγεία είναι προτεραιότητά μας.