«Ποδηλατοβόλτα στα νέα πρόσωπα της Αθήνας»

Ο σεβασμός στον άνθρωπο και τον πλανήτη ήταν και είναι στην κορυφή των προτεραιoτήτων του ελληνικού περιοδικού δρόμου «σχεδία» και του «σχεδία home». Αυτός είναι και ο λόγος που «γεννήθηκε» το περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ», που στο «σχεδία home» υπάρχουν μόνο γυάλινα μπουκάλια, που η συσκευασία για να πάρετε μαζί σας το ρόφημά σας δεν χρειάζεται πλαστικό καπάκι, που ο χώρος δημιουργήθηκε με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Σε μια προσπάθεια καλλιέργειας της περιβαλλοντικής μας συνείδησης και της εξοικείωσής μας με εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, πιο φιλικούς προς τον πλανήτη, εντάσσεται και η βόλτα για μικρούς και μεγάλους με τα ποδήλατα της Solebike στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 19 Ιουλίου και την Κυριακή 30 Αυγούστου.


Ξεκινώντας από τα γραφεία της Solebike θα ανακαλύψετε με τη ματιά του ποδηλάτη μια διαδρομή που συνδέει τον αρχαιολογικό περίπατο με το εμπορικό κέντρο και περνάει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ζάππειο, τον Εθνικό Κήπο, το Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο και τη Νεοκλασική Τριλογία, συνεχίζοντας προς τη νέα πλατεία Ομονοίας, την οδό Αθηνάς και την περιοχή των νέων πεζόδρομων.

Η ποδηλατοβόλτα θα κλείσει στο «σπίτι της σχεδίας», όπου όλοι οι ποδηλάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο brunch, φτιαγμένο από τους ανθρώπους μας.

Διάρκεια βόλτας: 09:00 – 13:00
Αφετηρία: Solebike, Λεμπέση 11, Αθήνα
Η κράτηση είναι απαραίτητη.
Τηλέφωνο κρατήσεων 
213 0231220, email: info@shediahome.gr.

* Κόστος συμμετοχής 15€ ανά άτομο. Περιλαμβάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο και το special brunch.
** Διατίθενται παιδικά καθισματάκια, καθώς και κανονικά ποδήλατα για τους μικρούς μας φίλους.

Χορηγός της δράσης: