Τραπεζάκια έξω!

Χθες συμπληρώθηκε ένας χρόνος λειτουργίας του «σχεδία home». Τριακόσιες εξήντα έξι μέρες, χιλιάδες επισκέπτες, αμέτρητες ιστορίες, ένα όραμα.

Από αυτές τις μέρες λειτουργεί και η αυλή μας. Τραπεζάκια έξω, ομπρέλες, «σχεδία αρτ» διακόσμηση, μοναδικά σουπλά για να μοιραστεί ο καθένας μας «τι -στην ψυχή του- σημαίνει σπίτι».

Όμως, έχει και συνέχεια. Συνεχίζουμε να «σκαλίζουμε τον κήπο μας» με κέφι και επιμονή, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταμόρφωσής του σε ένα από τα πάρκα τσέπης που γράφαμε στο περασμένο τεύχος της «σχεδίας». Μια όαση αλληλεγγύης μα και αναψυχής, ψυχαγωγίας στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης. Είναι και αυτό κομμάτι του οράματος.

Ακόμη, ενισχύουμε το μενού μας, προσθέτουμε χρώμα και ένταση στις μουσικές μας (με νέες λίστες από τον αγαπημένο Pepper 96,6 αλλά και τον δημοσιογράφο και μουσικό παραγωγό Λεωνίδα Αντωνόπουλο), διευρύνουμε τη γκάμα των «σχεδία αρτ» προϊόντων (μέχρι και τα τασάκια μας στην αυλή είναι μοναδικά, χειροποίητα, υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είναι «σχεδία αρτ», φτιαγμένα από χαρτί αδιάθετων τευχών της «σχεδίας» μας), διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε τους οδηγούς ορθής λειτουργίας σε αυτή τη νέα κανονικότητα ώστε να νιώθουμε όλοι πιο ασφαλείς, ήρεμοι, χαρούμενοι.

Γι’ αυτό, έχουμε ήδη γεμίσει τα ψυγεία μας με καλό κρασί και σας περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη μας επέτειο.

ΥΓ. Στο μεταξύ, από Δευτέρα, ξεκινάει και η υπηρεσία διανομής με την υποστήριξη της νούμερο ένα υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα www.efood.gr. Γιατί όπως έλεγε και ο γάλλος γαστρονόμος Σαβαρέν, «η ανακάλυψη ενός καινούργιου πιάτου συνεισφέρει περισσότερα στην ανθρώπινη ευτυχία από την ανακάλυψη ενός καινούργιου αστεριού».

Φωτογραφία Γιάννης Ζινδριλής