Κοιτάμε μπροστά, με ασφάλεια

Η αποφυγή της χρήσης πλαστικού ήταν δεδομένη για εμάς από τα πρώτα μας βήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που στο «σχεδία home» δεν θα βρείτε πλαστικό μπουκάλι νερό στο τραπέζι σας, ούτε πλαστικά δοχεία takeaway και καλαμάκια. Τα καλαμάκια μας είναι από χαρτί ή μπαμπού και τα πρωτότυπα ποτηράκια μας από χαρτί (δεν χρειάζονται καν πλαστικό καπάκι).

Τον καφέ σας, μάλιστα, μπορείτε να τον πάρετε στο δικό σας επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι, εξασφαλίζοντας μια έκπτωση επιβράβευσης της τάξης του 10%. Ζητήστε μας απλώς να τον μεταφέρουμε απευθείας από τον κυπελοσυλλέκτη στην κούπα σας. Είναι τόσο απλό και δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή! Βασική προϋπόθεση, ωστόσο, να μην ξεχνάτε να απολυμαίνετε την κούπα μετά από κάθε χρήση.

Υπάρχουν, λοιπόν, ακόμα και στην εποχή του κορωνοϊού, τρόποι να μειώσουμε το πλαστικό μας αποτύπωμα, παραμένοντας ασφαλείς.

Σε περίπτωση, δε, που δεν έχετε δική σας κούπα ή καλαμάκι, μην ανησυχείτε. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε κούπες της εταιρείας KeepCup, αλλά και καλαμάκια μπαμπού.

Δεν σταματάμε να κοιτάμε μπροστά, πάντα όμως με ασφάλεια.

Βίντεο: KeepCup