Greek Brand New: Η έκθεση του σύγχρονου ελληνικού design

Ελληνικά brands και designers με χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας, επαναπροσδιορίζουν την ταυτότητα του ελληνικού «σουβενίρ». Η Greek Brand New, η εμπορική έκθεση – θεσμός για τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, που αναζητούν κάτι περισσότερο από το παραδοσιακό σουβενίρ, έρχεται για 6η χρονιά στον Πολυχώρο Αθηναΐς, στις 10-11-12 Ιανουαρίου 2020. Επισκεφτείτε την και βρείτε ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει στον χώρο του σύγχρονου ελληνικού design.

Από τη σημαντική αυτή προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείπει το «Σχεδία αρτ», ένα πρόγραμμα όπου συναντιούνται η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η κοινωνική ένταξη, η δημιουργία, η καινοτομία και η ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και μέσα από το οποίο παλαιά απούλητα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία» επαναχρησιμοποιούνται, επανασχεδιάζονται και μεταμορφώνονται σε προϊόντα καθημερινής χρήσης, για το σπίτι ή το γραφείο, για εκδηλώσεις ή ακόμη και για τη διακόσμηση χώρων, για δώρο κ.λπ. Θα μας βρείτε στο περίπτερι D11. 

Σε ποιους απευθύνεται: Σε επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού, που επιλέγουν να ξεχωρίσουν μέσω της ποιότητας και αισθητικής των προϊόντων που επιλέγουν.

INFO
Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Ωράριο: 10.00′ – 20.00′

Για περισσότερες πληροφορίες: greekbrandnew.com.

*Το έργο «Σχεδία αρτ: Κοινωνικό και Περιβαλλοντικό πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης / up cycling» εντάσσεται στο μέτρο: «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες» και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.